Ταυτότητα

Η Φιλοσοφία μας

   Σε ένα χώρο άρτια εξοπλισμένο με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας, συνδυάζουμε τις παραδοσιακές μεθόδους φυσικοθεραπείας με καινοτόμα προγράμματα πρόληψης, αποκατάστασης και ευεξίας.
   Η εκτεταμένη επιστημονική εκπαίδευση, η πολύχρονη επαγγελματική πείρα, και το αυθεντικό πάθος για τις επιστήμες της υγείας, μας οδήγησαν στη δημιουργία ενός χώρου όπου ο ασθενής και οι ανάγκες του έχουν τον πρώτο λόγο.

   Θα σας καθοδηγήσουμε, μέσα από αποκλειστικά ατομικές συνεδρίες, προς μια ζωή με λιγότερο πόνο, προς μια καλύτερη καθημερινότητα.

   Κινούμαστε πέρα από την απλή φυσικοθεραπευτική αντιμετώπιση της εκάστοτε πάθησης. Στόχος μας είναι η ενημέρωση του θεραπευόμενου ώστε, μέσα από απλές συμβουλές υγείας και ευεξίας, να γνωρίσει και να εφαρμόσει τις επιστημονικές παραμέτρους που εγγυώνται μια ποιοτική και ισορροπημένη ζωή .

   Συνεργαζόμαστε με μια σειρά ειδικών υγείας και ευεξίας, προκειμένου να επιτύχει ο κάθε θεραπεύομενος το προσωπικό του 'ευ ζην'.

  • Προλαμβάνουμε
  • Θεραπεύουμε
  • Φροντίζουμε
  Advertisements

  Πρόσφατα άρθρα

  Εκδρομή Στο Loutraki Thermal Spa

  PILATES & SPA DAY by MARIA KOROGIANNI

  Συνδυάστε την σωματική ευεξία που προσφέρει η άσκηση στη Μέθοδο Pilates με τις ευεργετικές ιδιότητες των Ιαματικών Νερών του Loutraki Thermal Spa.

  ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΉ 24 ΙΟΥΝΊΟΥ 2018

  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

  10:30 Αναχώρηση από την πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως, στα Μέγαρα

  11:00-11:30 Άφιξη-συνάντηση στο χώρο υποδοχής-café του Loutraki Thermal Spa.
  Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Wellness Kit με όλα τα απαραίτητα για το ιαματικό τους μπάνιο.

  11:30-12:00 Επίσκεψη στο γιατρό του Σπα-ενημέρωση από την Φυσικοθεραπευτρια  για τον τρόπο χρησης  των Ιαματικών Νερών

  12:00-13:00 Ήπιο Μαθημα Πιλάτες και Anti-Stress Τεχνικές Αναπνοής

  13:00-14:00 Ιαματική Υδροθεραπεία στις 2 εσωτερικές θερμαινόμενες πισίνες (201 m2 και 40 m2 αντίστοιχα), καθώς και στην εξωτερική πισίνα (200 m2) συνοδευόμενη από χρήση του χαμάμ (Ιαματικό Ατμολουτρο).

  –Μασάζ Κεφαλής με χαλαρωτικα αιθέρια έλαια

  Παράλληλα μπορείτε να χαλαρώσετε στις ξαπλώστρες που βρίσκονται γύρω από τις πισίνες, απολαμβάνοντας την ηρεμία και την άνεση του χώρου.

  –Η Φυσικοθεραπεύτρια Μαρία Κορόγιαννη θα σας καθοδηγήσει στο χώρο, ανάλογα με το μυοσκελετικό σας πρόβλημα και τις ανάγκες σας, ώστε να εκμεταλλευτείτε πλήρως τους υδάτινους καταρράκτες,  τα jet υδρομαλάξεων (υποβρύχια υδρομασάζ),  αλλά και την εναλλαγή ζεστού/κρύου νερού.

  14:30-15:00 Ελαφρύ γεύμα με υγιεινά σνακ, συνοδευόμενο από ποσιθεραπεία (πόση ιαματικού νερού) με το θεραπευτικό νερό Λουτρακίου, που αναβλύζει αδιάκοπα από την αρχαιότητα.

  panoramic

  Η δράση του πόσιμου ιαματικού νερού είναι πολυδιάστατη, διότι περιέχει στοιχεία τα οποία αφομοιώνονται από όλα τα όργανα και τους ιστούς. Μέσω του μαγνησίου που περιέχει και της χαλάρωσης των λείων μυϊκών ινών που προκαλεί έχουμε: Αγγειοδιαστολή, μείωση της αρτηριακής πίεσης, αυξημένη διούρηση ,καθώς επίσης και λιθοτριψία από χολή και νεφρά.

  15:00-15.30 Ξενάγηση στους πολυτελείς, άνετους και φιλόξενους χώρους του Loutraki Thermal Spa (έκτασης σχεδόν 5.000 τ.μ.) και παρουσίαση των προηγμένων υπηρεσιών υγείας, αναζωογόνησης και ομορφιάς που προσφέρει (ατμόλουτρο/χαμάμ, σάουνα, μασάζ, λασποθεραπεία, περιποίηση προσώπου και σώματος κλπ).

  Προαιρετική επίσκεψη στους ‘Καταρράκτες’ Λουτρακίου και ξενάγηση στην πηγή του Ε.Ο.Τ., το πανέμορφο κυκλικό κτίριο της εποχής του Μεσοπολέμου, με τα υπέροχα ψηφιδωτά του 1935.

  15.30-17.00 Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στην παραλία Λουτρακίου, για καφέ και φαγητό σε μέρη δοκιμασμένα και εγγυημένα. Παρέα και χαλάρωση, σε μία από τις ομορφότερες λουτροπόλεις της Ελλάδας.

  -Κρατήσεις θέσεων έως την Παρασκευή 15/6/2018, συγκεκριμένος αριθμός συμμετεχόντων
  -Καλέστε στο 6909399166, Μαρία Κορόγιαννη
  -Συμμετοχή: 30E, Προκαταβολή 12Ε

  —Περιλαμβάνονται:

  °Ήπιο πρόγραμμα ασκήσεων Pilates & anti-stress τεχνικές αναπνοής

  °Χρήση των εγκαταστάσεων για Ιαματική Υδροθεραπεία και Ιαματικο Ατμολουτρο(Χαμάμ), πρόγραμμα συνολικής διάρκειας 60′

  ° Μασαζ Κεφαλής με χαλαρωτικά αιθέρια έλαια

  °Wellness kit, με όλα τα απαραίτητα για το Ιαματικό μας μπάνιο

  °Εξέταση από τον ιατρό του SPA

  °Ελαφρύ γεύμα & Ποσιθεραπεία (πόση ιαματικου νερου)

  °Ξενάγηση στο Spa και στην ιαματική πηγή του ΕΟΤ

  °ΦΠΑ 24%

  —Η μετακίνηση απο τα Μέγαρα προς το Spa θα γίνει με δικά μας αυτοκίνητα, το πιθανότερο είναι πως δε θα χρειαστεί να πάρετε το δικό σας- εκτός φυσικά εάν θέλετε!

  Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το υπερσύγχρονο Loutraki Thermal Spa, το οποίο ανταγωνίζεται με επιτυχία όχι μόνον τα Ελληνικά, αλλά και τα αντίστοιχα διεθνή θερμαλιστικά κέντρα στη σελίδα www.loutrakispa.gr

  Μπορείτε επίσης να διαβάσετε το άρθρο μου Συμβουλές για σωστή Ιαματική Υδροθεραπεία, ώστε να προετοιμαστειτε κατάλληλα για την εκδρομή μας ή να εξερευνήσετε την ιστοσελίδα μου www.iamatika.gr για να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τις Ελληνικές Ιαματικές Πηγές και την συμβολή τους στην Υγεία και Ευεξία του ανθρώπου.

  Mία μέρα αφιερωμένη στην αναζωογόνηση του σώματος, στην ευεξία της ψυχής και στην ξεκούραση του πνεύματος, σε μία από τις ομορφότερες λουτροπόλεις της Ελλάδας!

  1. Σεμινάριο Clinical Pilates – Matwork Leave a reply
  2. Πρώτη επίσκεψη στο χώρο μας Leave a reply
  3. ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ
  4. Άκανθα πτέρνας: Τι είναι και πώς θα την ξεπεράσετε Leave a reply
  5. Θεραπεία Release & Relax Motion Leave a reply